top of page
Aan de telefoon
werkend
Bekijk Gear
geld

Wat is het?

Invisalign is een geavanceerd clear aligner-systeem ontwikkeld om een breed scala aan tandafwijkingen te behandelen. De behandeling maakt geen gebruik van metalen ‘slotjes’ en draden waardoor de aligners ongelofelijk comfortabel zijn om te dragen.

Hoe werkt het?

Met behulp van de iTero Element-scanner kunnen wij een snelle en nauwkeurige digitale 3d-scan van je gebit maken en een op maat gemaakt behandelplan voor je uitstippelen. Alle aligners worden individueel voor je op maat gemaakt. Voor elke stap in het behandelplan krijg je een nieuwe op maat gemaakte aligner.

Hoe lang duurt het?

Afhankelijk van de complexiteit van je behandeling is het mogelijk deze in zes maanden te voltooien en kun je al binnen enkele weken resultaat zien. De aligners zijn bijna onzichtbaar, hierdoor is de impact op je dagelijks leven minimaal en zie je van week tot week het verschil en hoef je niet te wachten tot aan het eind van de behandeling.

Hoeveel kost het?

Een behandeling met aligners kost iets meer (nl. tussen 1.900 en 3.300 euro) dan een reguliere behandeling met beugels en valt onder dezelfde vergoeding. Vraag na bij uw ziektekostenverzekeraar wat u vergoed krijgt. Orthodontie valt onder de aanvullende verzekering. 

bottom of page